Culinaire avond

In teken van Het Vergeten Kind – woensdag 10 januari 2018

 

Team Bodegraven (Berry Goedhart & Cees de Groot) organiseert op woensdag 10 januari 2018 een Culinaire avond in het teken van Het Vergeten Kind. Om deze stichting te helpen, kun je een stoel kopen voor 150,00 euro p.p. Tevens kun je voor 500,00 euro een sticker kopen voor op de auto. Alle informatie hierover vind je hier: https://naardenoordkaap2018.nl/doneren/. De volledige opbrengst van de Culinaire avond en uiteraard Team Bodegraven gaat naar de stichting Het Vergeten Kind en het te bouwen opvanghuis in Almere.

De locatie van de Culinaire avond is het pand van Goedhart Motoren, Europaweg 1D te Bodegraven. Inloop die avond is vanaf 18.00 uur, de aanvang van het diner is om 19.30 uur. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Koksvisie (www.koksvisie.nl) en 2Rent4You (www.2rent4you.nl).

The First Ladies

Ter vervanging van Frans Duijts, die zijn optreden helaas heeft moeten afzeggen vanwege stemproblemen, komen The First Ladies optreden! Deze charmante dames laten u de jaren dertig herbeleven met herkenbare Easy-pop, klinkende ballads en jazzy harmonieën. Wees erbij!

DJ Ruud

In groep 4 wist hij het al zeker: Ruud van Leeuwen wilde diskjockey worden. DJ Ruud staat anno 2018 bekend om zijn veelzijdige muziekkeuze en krijgt ongetwijfeld alle voetjes van de vloer. Dat wordt swingen!

PJ Geerlof

PJ Geerlof is naast eigenaar van Restaurant Anders één van de drie ‘Helemaal Top!’-zangers. Met De Toppers als voorbeeld zingt dit drietal veelal medleys; van André Hazes tot ‘the King’ Elvis. Als zij langskomen is stilstaan geen optie meer. Verzoeknummertje? Komt u maar!

Je kunt je hieronder aanmelden voor de Culinaire avond tót 31 december 2017. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!


JaNee